0

Varukorg

Höstrensa med Shpock

By 10 april, 2018 Appar, Tester

Vi har alla behov av att rensa ibland. För ändamålet finns det många olika kanaler att välja på. Vi har klassikern Blocket, Facebook och många fler. Ändå vågar någon utmana alla dessa inkörda kanaler med ett nytt sätt som utvecklats enbart för (smarta) mobila människor. Shpock heter tjänsten och kan endast användas om du har mobil för appen utnyttja din mobils funktioner för att ta kort, ta reda på ditt geografiska läge och all kommunikation kring din affär/annons.

Det hela gör att skapandet av en annons är enkelt och snabbt. Att sätta upp en annons är idag kostnadsfritt, du kan dock framhäva just din annons mot en extrakostnad som debiteras per dygn.

Självaste annonsen består av kategorier, en beskrivande text och pris.

shpock-notiser

Väl upplagd tar det inte lång tid innan potentiella köpare hör av sig. Detta görs genom att antingen ställa en fråga eller lägga ett bud. I mitt fall fick jag I slutändan 100kr mer än jag annonserade den för.

När man avslutat affären som påstås vara bindande enligt Shpock löser man bed betalning och upphämtning via chatten!

shpock-sold

Shpock är en frisk fläkt bland snabbannonserna och får väl anses vara en värdig ersättare för den där anslagstavlan vid ingången till mataffären man hade förr i tiden ;-) Min första pryl var såld på mindre än 24 timmar. Nu skall vi se vad jag mer kan sälja :-)

sold-final

Daniel Lentz

Author Daniel Lentz

More posts by Daniel Lentz